Brocante in de kerk

- Home - - Bezoekers - - Impressie - - Hotel - - Contact - - English -

Brocante in de kerk

Inmiddels staat 'Brocante in de kerk' in Edam al bij heel wat brocanteliefhebbers in de agenda. Dit jaar op zondag 1 november.

Een unieke brocantefair met bekende en onbekende brocante (web)winkels. Vijftig standhouders presenteren hun meest stijlvolle brocante in de geweldige sfeer van de verwarmde Grote Kerk in het Noord-Hollandse Edam.

Ben je zo vlak voor de gezellige decembermaand op zoek naar échte brocante? Kom dan naar Brocante in de kerk.

zondag 1 NOVEMBER 2015

Van 11.00 - 17.00 uur

Locatie

Grote Kerk Edam - Grote Kerkstraat 59 - 1135 BE Edam - (op nog geen 20 minuten van Amsterdam)