Brocante in de kerk

- Home - - Deelnemers - - Wie & waar - - Plattegrond - - Bezoekers - - Impressie - - Hotel - - Tips - - Contact - - English - - vintagebynina -

Brocante in de kerk

Een unieke brocantefair met veel bekende brocante (web)winkels. In de bijzondere ambiance van de schitterende Grote Kerk in het Noordhollandse Edam.

Er is voor iedere brocanteliefhebber wel iets te vinden onder andere meubels, serviesgoed, zilver- en glaswerk, oud linnengoed, Scandinavische en Franse accessoires, koffers, luiken, industriële lampen, woonboeken en kleding in brocantestijl. Zo vlak voor de feestelijke decembermaand is deze sfeervolle brocantefair een uitstekende mogelijkheid om unieke (kerst)cadeaus te kopen, het huis in wintersfeer te brengen of inspiratie op te doen.

Dit jaar zal de beroemde Zweedse styliste, auteur en eigenaar van vintagebynina.com, ​Nina Hartmann, tijdens Brocante in de kerk haar vierde boek 'A Winter's Tale' signeren. Meer info klik hier.

Zondag 2 NOVEMBER 2014

Van 11.00 - 18.00 uur

Locatie

Grote Kerk Edam - Grote Kerkstraat 59 - 1135 BE Edam - (op nog geen 20 minuten van Amsterdam)

Let op:

Er worden onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan de provinciale weg N247 tussen Broek in Waterland en Monnickendam. Het autoverkeer richting Edam wordt tijdens de werkzaamheden omgeleid via de omliggende provinciale wegen en rijkswegen. Ter plaatse zijn gele omleidingsborden aanwezig.

ook op Facebook